Friday, March 09, 2007

Takaisin töihin

Taas mennään.

Melkein kaksi vuotta takana Suomielämää kolmen vuoden Sambian-kommennuksen jälkeen, ja kaikenmoista on tapahtunut. Opiskelin ja valmistuin, sain töitä tiedottajana ja opettelin tiedottamaan. Kirjoitin käsikirjoituksen edellisen reissun merkintöjen pohjalta.

Ja sain töitä Mosambikin-toimiston tiedottajana. Parin viikon päästä lähden Lissaboniin hiomaan ja palauttelemaan muistiin portugalia, sitten Maputoon. Varsinainen määränpää, Pohjois-Mosambikin Pemba, tulee eteen kesäkuun lopussa.

Nyt siis pakkausta, ennenaikaista koti-ikävää, työttömänä loikoilua, siivoamista ja jäähyväisiä. Monia jäähyväisiä. Kämppä on ollut täynnä laatikoita jo pari kuukautta.

Kirjoittelen matkan varrelta myös muille foorumeille (ainakin työnantajan Afrikka-blogiin ja Kumppani-lehteen), mutta ajattelin että tämä tukikohta on perusteltu sikäli, että voin linkittää tänne kaiken vähänkään kiinnostavan muualla julkaistun. Suurempi määrä foorumeita tarkoittaa myös sitä, että jokainen ei päivity joka päivä, tai edes joka viikko - mutta koitan muistaa täällä kertoa jos muualla on jotain.

Linkitän tänne myös videoita, sitten kun niitä taas on. Edellisen keikan pätkiä voi käydä yytsimässä youtubessa.

No comments: