Friday, October 05, 2007

kepa.fi: ryysyläisten valtakunta

Yhden kuvan ympärille kyhätty tekstinpätkä Kepan puolella.

Päivitystahti on vähän hidas, kun vapaa-aika menee nykyään oman kirjan editoinnissa, ja tämä oman elämän virtuaalinen päivitys lipuu tuonne naamakirjaan ikään kuin vahingossa. Pahoittelen.

3 comments:

Anonymous said...

Heh! Itsekin törmäsin samaiseen paitaan Montepuezin raitilla. Kohtuullisen täysipäiseltä vaikuttava hemmo tarjoili meille olutta rankan, yli 40 asteen helteessä taaplatun kokouspäivän jälkeen. Nappasinpa paidasta ja sen kantajasta kuvankin, joka kai on jossain sinulla nykyisin käytössä olevissa arkistoissa. Oletko vielä spotannut KotiPizzan-logolla varustettua jalkapallopaitaa Wimbe-rannalla? Sellainen käveli vastaan parikin kertaa Pemban visiittien aikana. Summa summarum: jos olet ikinä ihmettellyt mihin kaikki maailman vanhat t-paidat joutuvat...

Tiina said...

Juu, näitä on aina välillä hauska bongailla. Tansaniassakin ainä välillä käveli suomalaisia paitoja vastaan. Hauskin tapaus sattui ollessani Malawissa Nkhata Bay -nimisessä kylässä. Luulen että sinne oli juuri saapunut suuri lähetys Suomesta, sillä kylä vilisi suomalaisia paitoja. Mulla on yksi kuva kahdesta hemmosta, joista toisella lukee paidassa "Likkojen lenkki" ja toisella "Pirates of Finland".

Anonymous said...

Taalla Malawissa on muutaman kerran tullut vastan suomalainen paita (jos totta puhutaan, nita on nakynyt kuitenkin vahemman kuin olin edeltakasin ajatellut). Viime viikolla bongattiin auton ikkunasta maantiella tyyppi, jolla oli Ilta-Sanomien looppipaita paalla. Valitettavasti vauhti oli sen verran kova, etten nahnyt kunnolla, minkalaisesta loopista oli kyse!